Loading
április 10, 2016

Mi a bormaraton?

KÉT VERSENY ÉS EGY FESZTIVÁL A FELEDHETETLEN ÉLMÉNYÉRT!

Szeret futni a szabadban? Szeretne kötetlenül szórakozni a barátaival vagy a családjával, zene és Szerbia legjobb borai mellett?
Akkor a legjobb helyen jár!
A bormaraton egy rendezvény mindazoknak, akik szeretik a természetet, a jó borokat és étkeket, a futást, a testmozgást, de mindenekelőtt – a jó szórakozást!
A Borfutam és az Élményfutam útvonala a palicsi borászatok szőlőskertjei közt vezet, miközben mindkét verseny különlegessége a boros frissítő állomások és a karneváli hangulat. Az Élményfutam résztvevői egyedi és különleges, erre az alkalomra megálmodott és elkészített jelmezekben állhatnak rajthoz. A legszellemesebb maskarákat díjazni fogjuk!
A bormaraton látogatóit és résztvevőit számos program várja: meglátogathatják a helyi borászatokat, borhoz fűződő érdekes és tanulságos műhelymunkákon vehetnek részt, megkóstolhatják Szerbia és a régió legjobb borait, és mindezt megkoronázzák a helyi konyha ételkülönlegességei, a zenei fesztivál és a minden korosztály számára vonzó szórakoztató műsorok!
Az első szerbiai bormaraton alkalmat ad Önnek arra, hogy megtapasztalja, miért is olyan vonzóak ezek a rendezvények a világ legismertebb borvidékein!

A FUTÁS MÉG SOHA NEM VOLT ENNYIRE SZÓRAKOZTATÓ!

Category: