June 6, 2019

WINE GARDEN – promocija Vinskog maratona u Beogradu

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Za vikend, 15. i 16. juna, u Botaničkoj bašti u Beogradu održaće se promocija našeg Vinskog maratona i generalno turističke destinacije Palić.

Vrata Botaničke bašte biće otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa, kada će biti u prilici da uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte biće izložena vrhunska vina, koja će posetioci moći besplatno da degustiraju do 19h. Takođe će se služiti probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana biće organizovane i interesantne vinske radionice, filmske projekcije, trke u kotrljanju buradi i još puno zabavnih sadržaja, koji će učiniti da popodneva proteknu u sjajnom raspoloženju i provodu.

Pored dnevnih programa obe večeri biće začinjene i odličnim koncertima koji će se savršeno uklopiti u ambijent i atmosferu.

Nakon mnogobrojnih nastupa u Srbiji i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova „Cafe“ i „Dubine“, u subotu 15. juna od 20h koncert će održati Lena Kovačević. Lena će to veče pretvoriti u fantastični muzički ugođaj, jer će pored svojih, pevati i hitove domaće i svetske muzičke scene.

Isto veče od 19h nastupiće bend Bricks and Cans. Osnovani su krajem 2013. godine, a sviraju obrade rock ‘n’ roll hitova pretežno s kraja 50ih i početka 60ih godina. Svirali su na mnogim događajima i festivalima kao što su čuveni Nisville, zatim Velika Beogradska Igranka na Kalemegdanu, proslava 50. rođendana Doma Omladine , 50 godina Rock-a na Vračaru, Velika Rock’ n’ Roll Igranka u Božidarcu, Vinski maraton, Beer Garden, kao i u klubovima naše prestonice.

U nedelju 16. juna od 20h, koncert će održati sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a njegov pečat su truba i duvački instrumenti.

Isto u nedelju, ali od 19h nastupiće mlada pijanistkinja i kantautorka Katarina Pejak. Inspirisana umetnicima kao što su Tom Vejts, Besi Smit, Nora Džouns i Otis Spen, počela je da piše pesme, a u kasnijim tinejdž godinama i da nastupa u klubovima. 2014. godine diplomirala je na Berklee muzičkoj akademiji u Bostonu (SAD). U Srbiji je izdala tri albuma: „Perfume and Luck“ (2010.), „First Hand Stories“ (2012.) i „Old, New, Borrowed and Blues“ (2016.).

Ulaznice za prvi Wine Garden mogu se kupiti preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstix, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Moguć je izlazak i povratak uz narukvicu koja se dobija na ulazu. Zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora, broj karata je ograničen.

U toku trajanja Wine Gardena, cene kotizacija za Vinski maraton biće snižene, a uplata će moći da se izvrši na našem štandu.

Promo cene paketa na Wine Gardenu:

Vinska trka – Osnovni start paket                  1600rsd

Vinska trka – Degustacioni start paket        2600rsd

Trka uživanja – Osnovni start paket                800rsd

Trka uživanja – Degustacioni start paket    1800rsd

Dođite da se zajedno provedemo i pripremimo za Vinski maraton, koji je zakazan za 21. septembar na Paliću!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Category: Uncategorized

Vinski Maraton - Palić, Subotica