April 8, 2019

Wine Garden u Botaničkoj bašti 15. i 16. juna

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ove godine polovinu juna u Beogradu obeležiće Wine Garden, nova manifestacija, koja će se održati u prelepom ambijentu Botaničke bašte, jednom od najlepših prostora šireg centra grada. Botanička bašta će po prvi put otvoriti svoja vrata za održavanje jednog ovako atraktivnog događaja.
U skladu sa okruženjem i atmosferom koju pruža ova divna zelena oaza, Wine Garden tokom vikenda 15. i 16. juna donosi u srce Beograda karnevalski duh palićkog Vinskog maratona, koncerte, vrhunska vina, probrane sireve, vinske radionice, trke u kotrljanju buradi i još pregršt dobre zabave uz muziku i gastronomske specijalitete.
Vrata Botaničke bašte biće otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa, kada će biti u prilici da uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte biće izložena vrhunska vina, koja će posetioci moći besplatno da degustiraju do 19h. Takođe će se služiti probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana biće organizovane i interesantne vinske radionice, filmske promocije i još puno zabavnih sadržaja, koji će učiniti da popodneva proteknu u sjajnom raspoloženju i provodu.
Pored dnevnih programa obe večeri biće začinjene i odličnim koncertima koji će se savršeno uklopiti u ambijent i atmosferu. Nakon mnogobrojnih nastupa u Srbiji i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova „Cafe“ i „Dubine“, u subotu 15. juna od 20h koncert će održati Lena Kovačević. Lena će to veče pretvoriti u fantastični muzički ugođaj, jer će pored svojih, pevati i hitove domaće i svetske muzičke scene. „Dragi prijatelji, dobrodošli na rajsko ostrvo u srcu grada, gde vas čeka fantastična atmosfera i raznovrstan muzički repertoar koji vas neće ostaviti ravnodušnim!“ poručuje Lena.
A u nedelju 16. juna, takođe od 20h, koncert će održati sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a njegov pečat su truba i duvački instrumenti. „Nastupi u Beogradu su za mene uvek nešto posebno! Ovde je sve počelo i ovde živim! Trudim se da, kada nastupam u Beogradu, to bude neki lep povod i razlog za druženje. Nisam ni sanjao da ću dobiti priliku da nastupim u ambijentu Botaničke bašte! Zato se posebno radujem i sa nestrpljenjem iščekujem da podelim svoju muziku sa publikom na Wine Gardenu u ovom unikatnom ambijentu“ rekao je Marko.
Prodaja karata preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstix počinje 8. aprila, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Moguć je izlazak i povratak uz narukvicu koja se dobija na ulazu. Zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora, broj karata je limitiran! Više informacija se može pronaći na sajtu www.winegarden.rs i fb stranici winegardenbelgrade.

 

 

 

 

 

 

 

Category: Uncategorized

Vinski Maraton - Palić, Subotica