May 13, 2016

Maratoni boros élvezet

 

A Bormaraton elsősorban olyan rendezvény, melyet a vidám karneváli hangulat jellemez. Ennek megfelelően számos szórakoztató esemény várja a látogatókat.

KONCERTEK

Egész nap koncertek váltják egymást a Zenepavilonban, a Vigadó (a verseny rajtja és célja) előtt. A gyors ritmusok lelkesítik a futókat, ugyanakkor kellemesebbé teszik a borok élvezetét is.

ÜGYESSÉGI VERSENYEK

Ezek a versenyek biztosan megnevettetnek minden versenyzőt és nézőt. A bor és a versengés szellemében, a résztvevők összemérhetik a képességeiket boroshordó gurításban, illetve teli borospohárral futásban. Az érdeklődők a verseny napján tudnak bejelentkezni, a nyerteseket pedig boros ajándékok várják.

BORHAJÓ

Noha nem javasolt a bort vízzel keverni, ez a kombináció mégis biztosan élvezetes lesz. A hajókázás a Palics-tavon feledhetetlen élményt nyújt, míg a Borhajón az élvezetet fokozzák a kiváló borok. Indulás a Női Strand. További tájékoztatást és jegyeket a rendezvény információs pultjánál kaphat.

A BOR OÁZISA

A versenyek résztvevői és a látogatók a pályán és a Borkóstoló övezeten kívül is élvezhetik a borokat. A szabadtéri italpultnál reklámáron kínálják majd a résztvevő borászatok nedűit. A borok mellett kávét, vizet és üdítőket is fogyaszthatnak. A Vigadó előtti parkban kihelyezett asztaloknál és padoknál ülve minden látogató élvezheti a zenét és a gyönyörű környezetet, kiváló borok és frissítő italok mellett.

PALICSI CSÁRDÁK ÉS TANYÁK

Miután a nap nyugovóra tér, és a Palicsi-tó környékén a hőmérséklet is lecsökken, a buli helyszíne átkerül a helyi csárdákba és tanyákra.

 

 

Category:
Vinski Maraton - Palić, Subotica