May 13, 2016

MARATONI BOROS SZÓRAKOZÁS

 

A bormaraton mindenekelőtt egy vidám, karneváli hangulattal átitatott rendezvény. Ennek megfelelően a résztvevőket számos szórakoztató történés várja.

KONCERTEK

A Vigadó (a rajt és cél helye) előtti Zenepavilonban egész nap koncertek váltják egymást. A kellemes dallamok vidámabbá teszik a futást, ugyanakkor élvezetesebbé a borokat.

SZÓRAKOZTATÓ VERSENYEK

Ezek a versenyek biztosan megnevettetik a versenyzőket és a nézőket is. A bor és a versengés szellemének megfelelően a résztvevők boroshordók görgetésében mérik össze ügyességüket, illetve abban, hogy ki tud gyorsabban futni teli borospohárral a kezében. A nevezéseket a rendezvény napján várják, a nyertesekre pedig borral kapcsolatos díjak várnak.

BORHAJÓ

Noha nem ajánlott keverni a bort és a vizet, mégis az alábbi elegyet biztosan élvezni fogja. A hajókázás a Palicsi-tavon felejthetetlen élményt jelent, míg a Borhajón ezt az élményt a kiváló borok kóstolása teszi teljesebbé. Indulás a Női Fürdő előtt, további tájékoztatásért és a jegyekért pedig keresse fel a rendezvény információs központját.

BOROÁZIS

A futam minden résztvevője és látogatója a versenypályán és a borkóstoló övezeten kívül is élvezheti a borokat. A Vigadó előtti parkban kerül felállításra a piknik övezet, ahol egyszerre hallgathatják a zenét és csodálhatják a gyönyörű környezetet a kiváló borok és frissítő italok mellett.

PALICSI CSÁRDÁK ÉS TANYÁK

Miután a nap nyugovóra tért, a szórakozás tovább folytatódik a helyi csárdákban és tanyákon, bácskai ételkülönlegességekkel és tamburazenével.

 

Category:
Vinski Maraton - Palić, Subotica