April 10, 2016

Boros élményfutam

A Boros élményfutam kiváló szórakozásra és élvezetre csábítja önt, miközben a terep adottságainak és a borkóstolóknak köszönhetően édes kihívást jelent még a legfelkészültebb versenyzők számára is!

Erre a versenyre a profi sportolók és a szabadidősport kedvelői mellett a sétálni vágyókat, a természet, a borok és a jó szórakozás szerelmeseit egyaránt várjuk. A futam egyszerre szórakoztató és versenyjellegű, ahol az elfogyasztott bor mennyisége ugyanannyira fontos, mint a megtett kilométerek száma.

A Boros élményfutam pályája 9 kilométer hosszú, amely elhalad a Palicsi-tó és a Vértó mellett, és átszeli a környékbeli szőlőskerteket és borászatokat. A résztvevőket hat szórakoztató frissítőállomás várja zenével, borral, gyümölccsel, vízzel és finom falatokkal. A futam igazi versenyélményt és gasztronómiai élvezetet kínál!

Ezt a rendezvényt a jelmezbe öltözött résztvevők teszik még szórakoztatóbbá. A legjobb jelmezeket megjutalmazzák, ugyanakkor mindannyian emelik a rendezvény karneváli hangulatát.

A kezdőcsomagok átvételére a verseny előtti napon kerül sor, vagyis pénteken, szeptember 17-én, 18 és 21 óra közt, valamint a verseny napján, szombaton, szeptember 18-án, 8 és 10 óra között a Vigadónál lévő versenyzői övezetben. Ugyanebben az időben lehetőség lesz a kezdőcsomag megvásárlására is mindazoknak, akik azt nem tették meg korábban.

A Boros élményfutam rajtja szombaton, szeptember 18-án lesz 11 órakor a Vigadónál, Palics központjában (a koordinátái 46.098715, 19.758606).

Jelentkezés a Boros élményfutamra itt.

 

 

Category:
Vinski Maraton - Palić, Subotica