April 10, 2016

Borfutam

A Borfutam jó szórakozással és élvezetekkel kecsegtet, ugyanakkor a terep különlegességének és a borkóstolóknak köszönhetően a legfelkészültebb futók számára is édes kihívást jelent. Egyaránt várjuk a professzionális futókat és a szabadidősport kedvelőit, hiszen a hangsúly a résztvevők szórakoztatásán van.

A borfutam 18 km hosszú pályán kerül megszervezésre, amely a Palicsi-tó és környéke festői tájait szeli át, szőlőskertek, borászatok és tanyák érintésével. A frissítő állomásokon víz és gyümölcs mellett kiváló borok és finom falatok várnak önökre. A futam utánozhatatlan verseny- és gasztronómiai élményt nyújt!

Akik a versenyt még szórakoztatóbbá teszik, azok a jelmezbe öltözött résztvevők. A legötletesebb jelmezek viselőit díjazzuk is, de mindannyian hozzájárulnak a rendezvény karneváli hangulatához.

Azokat, akik mégis sietnek, és igyekeznek a pályát minél rövidebb idő alatt lefutni, a Sportolói övezetben bor és ebéd várja, de számos szórakoztató tartalom, borkóstoló túrák és műhelymunkák is lesznek a Borkóstoló övezetben.

Csupán annyit kell tennie, hogy kiválasztja az önnek tetsző kezdőcsomagot és jelentkezik.

A kezdőcsomagok átvételére a verseny előtti napon kerül sor, pénteken, szeptember 18-én 18 és 21 óra között, valamint a futam napján, szombaton, szeptember 19-én 8 és 10 óra között, mégpedig a Sportolói övezetben a Vigadónál. Ugyanezekben az időpontokban tudják megvásárolni a kezdőcsomagokat mindazok, akik azt korábban nem tették meg.

A rajt és a cél is a Vigadó előtt lesz (a koordinátái 46.098715, 19.758606).

Bejelentkezés itt

Category:
Vinski Maraton - Palić, Subotica