June 26, 2017

Promocija Vinskog maratona na Belgrade Business Run trci u Beogradu

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na drugoj po redu trci Belgrade Business Run, održanoj 22. juna u organizaciji Belgrade Running Cluba i sajta Trčanje.rs, Vinski maraton organizovao je promociju na kojoj se predstavio trkačima i trkačicama.

Iako je temperatura vazduha bila 37˚C, trka je protekla u fantastičnoj atmosferi! Na užarenom asfaltu duž Savske promenade na cilj su stigla 782 takmičara iz 255 timova iz 124 kompanije. Timski su istrčali 5km, a onda se uz osveženje i klopu družili do kasno u noć uz sjajan koncert benda Euterpa.

       

Najbrži u muškoj konkurenciji sa vremenom 16:49  bio je Kristijan Stošić iz tima Marinci, koji je pobedio i prošle godine. Od dama najbrža je bila Milica Marović iz ASW reprezentacije, koja je 5km istrčala za 21:29.

   

U nagradnoj tomboli „Okači vizitku“ voditeljka je vezanih očiju odabrala dva srećna dobitnika Degustacionog paketa za Vinski maraton, koji se održava 23. septembra na Paliću, kao i dobitnike vaučera Runaway travela, koji su odlučili da ih iskoriste takođe za put na Vinski maraton.

Dobitnice Degustacionog paketa za Vinski maraton su Dušica Glišić i Dragana Nikolić.

 

Category: Uncategorized

Vinski Maraton - Palić, Subotica