May 13, 2016

Bortúrák és kirándulások

A Bormaraton kiváló alkalmat nyújt arra, hogy megismerhesse a legjobb helyi borokat és borászatokat. A Zvonko Bogdan Borászat mellett, amely Európa egyik legszebb és legmodernebb borászata, található itt még több igazi gyöngyszem is, mint a Tonković Borászat, amely a helyi fajta, a kadarka révén vált ismertté, továbbá a Petra Borászat a maga nemzetközi fajtáival, vagy éppen a Maurer Borászat, ami afféle bor laboratórium a maga ismert, régi és elfeledett fajtáival. És ezzel nem értünk a felsorolásunk végére, hiszen itt található a hasonlóan izgalmas Borkastély, a DiBonis és a Dukay-Sagmeister borászatok is.

 

BORTÚRÁK

A versenyek résztvevőinek lehetősége nyílik több borászat meglátogatására is. A borokat megkóstolhatják a frissítő állomásokon, a Borkóstoló övezetben, a Bor oázisában vagy a Borhajón, míg a bortúrák keretében bekukkanthatnak a borospincékbe, és a borászoktól közvetlenül hallhatnak a borkészítés rejtelmeiről.

Szombaton, 2018. szeptember 22-én nap közben megszervezzük a Tonković és a Petra Borászat meglátogatását.

A látogatásra az esemény napján tud bejelentkezni az információs pultnál.

Árak: hamarosan közzétesszük.

 

 

BORPIKNIK

Vasárnap, 2018. szeptember 23-án a Bormaraton látogatói ellátogathatnak a Zvonko Bogdan Borászat pincéibe, majd borkóstoló és ebéd várja őket a Zvonko Bogdan Tanyán.

A borpiknik teljes ajánlata a következőket tartalmazza:

  • a Zvonko Bogdan Borászat meglátogatása kísérővel
    • ebéd a Zvonko Bogdan Tanyán három borfajta kóstolásával (8 tamburaša, Rozé és Život teče)

Menü:

Vendégváró előétel – Töpörtyűs pogácsa

Meleg előétel – Raguleves tyúkhúsból

Főétel – Marhapörkölt túrós csuszával, káposztasaláta

Desszert – zserbó kocka

Palackozott víz

A Zvonko Bogdan borpiknik ára: 1950,00 RSD

Jelentkezni e-mailben lehet: [email protected], valamint szombaton, szeptember 22-én a Bormaraton információs pultjánál legkésőbb 17 óráig.

 

Category:
Vinski Maraton - Palić, Subotica