Loading
мај 4, 2016

Trka uživanja Palić 2017

Trka uživanja je besplatna, namenjena svim uzrastima, rekreativnim trkačima i šetačima, ljubiteljima prirode i vina, bez pobednika i plasmana. Pravo učešća imaju svi koji to žele!

Staza Trke uživanja duga je šest kilometara i prolazi pored jezera Palić, Krvavog jezera i kroz vinograde vinarije Zvonko Bogdan. Učesnike očekuju dve okrepne stanice sa vinom, voćem, vodom, ukusnim zalogajima…

Uz uživanje u laganom trčanju ili šetnji kroz idilične predele, druženje na stazi i pijuckanje vrhunskih vina, jedna od glavnih odlika ove trke je karnevalski duh koji se ogleda u maštovitim kostimima učesnika.

Učesnike sa najoriginalnijim i najmaštovitijim kostimima očekuju posebne nagrade!

Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja učesnika, neophodno je prijaviti se za učešće u Trci uživanja! Prijava ovde.

Svi učesnici Trke uživanja koji žele da uživaju u degustacijama vina tokom trke mogu na startu kupiti čašu Vinskog maratona i torbicu, u kojoj će čašu moći tokom trke da nose oko vrata. Cena vinske čaše i torbice je 300 dinara. Čaša će učesnicima omogućiti degustacije vina i nakon završetka trke na štandovima vinarija, a nakon Vinskog maratona ostaće im kao lepa uspomena 🙂

Start Trke uživanja je u subotu 23. septembra u 10:40 kod Velike terase (koordinate: 46.098715, 19.758606).

Category: