Vesti

Vinski maraton: Epicentar dobrih vibracija!

June 17, 2020

Vinski maraton 2019 na Paliću okupio je ove godine rekordni broj takmičara, njih blizu hiljadu koji su izašli na start najzabavnije trke u regionu.

Od kako je pre tri godine startovala, ova manifestacija izrasla je u originalnu turističku atrakciju koja je danas jedan od najprepoznatljivihjih brendova ovog jezera na severu Bačke.
read more

Veliki uspeh prvog Wine Gardena

June 26, 2019

Više od 5.000 posetilaca posetilo je manifestaciju Wine Garden, koja je po prvi put održana u Botaničkoj bašti „Jevremovac“. Uspeh manifestacije je prevazišao očekivanja organizatora, a atmosfera koju je stvorilo hiljade ljubitelja vina, prirode i dobre muzike, retko se može osetiti u Beogradu. Posetioci su poštovali uputstva organizatora i veoma
read more

WINE GARDEN – promocija Vinskog maratona u Beogradu

June 6, 2019

Za vikend, 15. i 16. juna, u Botaničkoj bašti u Beogradu održaće se promocija našeg Vinskog maratona i generalno turističke destinacije Palić.

Vrata Botaničke bašte biće otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa, kada će biti u prilici da uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte
read more

Wine Garden u Botaničkoj bašti 15. i 16. juna

April 8, 2019

Ove godine polovinu juna u Beogradu obeležiće Wine Garden, nova manifestacija, koja će se održati u prelepom ambijentu Botaničke bašte, jednom od najlepših prostora šireg centra grada. Botanička bašta će po prvi put otvoriti svoja vrata za održavanje jednog ovako atraktivnog događaja.
U skladu sa okruženjem i atmosferom koju pruža
read more

Održan drugi Vinski maraton

September 28, 2018

NAJLEPŠA RAZGLEDNICA PALIĆA

Učesnici Vinskog maratona, koji je održan u subotu, 22. septembra na Paliću, su se uverili da je to najzabavnija vinsko-sportska manifestacija u regionu. U polumaratonskoj Vinskoj trci i Trci uživanja je učestvovalo oko 700 trkača iz 14 zemalja, koji su trčali kroz vinograde i osvežavali se vinom najboljih palićkih vinarija.
read more

Vinski maraton dobitnik nagrade „Rad Season Best Event Prize”

August 19, 2018

Vinski maraton među osam gastronomskih festivala koje preporučuje svetski poznati sajt Rad Season!

Prošle godine održan je prvi Vinski maraton u Srbiji, a samo mesec dana pre održavanja drugog, ovaj festival predstavlja jednu od najatraktivnijih manifestacija u našoj zemlji.

Kako piše Rad Season, inače svetski poznat australijski sajt koji
read more

PRVI VOJVODINA CHEESE FEST U OKVIRU VINSKOG MARATONA

June 3, 2018

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će u okviru manifestacije Vinski maraton, 22. septembra 2018. na Paliću, prvi put biti organizovan i Vojvodina Cheese Fest u saradnji sa Balkan Cheese Festivalom. Ideja je predstavljanje autentičnih sireva Vojvodine i  potpune harmonije koja vekovima vlada između vina i sira.

Veliki
read more

Veliki uspeh prvog Vinskog maratona

September 27, 2017

Da je uz vino trčanje mnogo lakše i zabavnije uverilo se više od 1.000 trkača, koji su učestvovali na manifestaciji Vinski maraton, koja je po prvi put održana u Srbiji, na Paliću od 22. do 24. septembra, a u organizaciji Udruženja Vinski maraton i preduzeća Park Palić. Pored trkača
read more

Vinske radionice u Degustacionoj zoni Vinskog maratona

September 18, 2017

Za prave ljubitelja vina!

U okviru Degustacione zone na prvom Vinskom maratonu Srbije 23. septembra na Paliću održaće se i sedam ekskluzivnih Vinskih radionica.

Somelijer Marko Marjanović, WSET Level 3 i član Srpske vinske akademije održaće dve radionice namenjene onima koji žele da naprave prve ozbiljnije korake u razumevanju vina –Šta
read more

Vinski Maraton - Palić, Subotica