Vesti

Wine Garden u Botaničkoj bašti 15. i 16. juna

April 8, 2019

Ove godine polovinu juna u Beogradu obeležiće Wine Garden, nova manifestacija, koja će se održati u prelepom ambijentu Botaničke bašte, jednom od najlepših prostora šireg centra grada. Botanička bašta će po prvi put otvoriti svoja vrata za održavanje jednog ovako atraktivnog događaja.
U skladu sa okruženjem i atmosferom koju pruža
read more

Održan drugi Vinski maraton

September 28, 2018

NAJLEPŠA RAZGLEDNICA PALIĆA

Učesnici Vinskog maratona, koji je održan u subotu, 22. septembra na Paliću, su se uverili da je to najzabavnija vinsko-sportska manifestacija u regionu. U polumaratonskoj Vinskoj trci i Trci uživanja je učestvovalo oko 700 trkača iz 14 zemalja, koji su trčali kroz vinograde i osvežavali se vinom najboljih palićkih vinarija.
read more

Vinski maraton dobitnik nagrade „Rad Season Best Event Prize”

August 19, 2018

Vinski maraton među osam gastronomskih festivala koje preporučuje svetski poznati sajt Rad Season!

Prošle godine održan je prvi Vinski maraton u Srbiji, a samo mesec dana pre održavanja drugog, ovaj festival predstavlja jednu od najatraktivnijih manifestacija u našoj zemlji.

Kako piše Rad Season, inače svetski poznat australijski sajt koji
read more

PRVI VOJVODINA CHEESE FEST U OKVIRU VINSKOG MARATONA

June 3, 2018

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će u okviru manifestacije Vinski maraton, 22. septembra 2018. na Paliću, prvi put biti organizovan i Vojvodina Cheese Fest u saradnji sa Balkan Cheese Festivalom. Ideja je predstavljanje autentičnih sireva Vojvodine i  potpune harmonije koja vekovima vlada između vina i sira.

Veliki
read more

Veliki uspeh prvog Vinskog maratona

September 27, 2017

Da je uz vino trčanje mnogo lakše i zabavnije uverilo se više od 1.000 trkača, koji su učestvovali na manifestaciji Vinski maraton, koja je po prvi put održana u Srbiji, na Paliću od 22. do 24. septembra, a u organizaciji Udruženja Vinski maraton i preduzeća Park Palić. Pored trkača
read more

Vinske radionice u Degustacionoj zoni Vinskog maratona

September 18, 2017

Za prave ljubitelja vina!

U okviru Degustacione zone na prvom Vinskom maratonu Srbije 23. septembra na Paliću održaće se i sedam ekskluzivnih Vinskih radionica.

Somelijer Marko Marjanović, WSET Level 3 i član Srpske vinske akademije održaće dve radionice namenjene onima koji žele da naprave prve ozbiljnije korake u razumevanju vina –Šta
read more

Celodnevni muzički program na prvom Vinskom maratonu u Srbiji

September 7, 2017

Sve posetioce Vinskog maratona 23. septembra na Paliću očekuje besplatan celodnevni muzički program.

Pored odličnog vina, najvažniji začin svake zabave je muzika, tako da će takmičari, posetioci, Subotičani i njihovi gosti moći da uživaju u sjajnim besplatnim koncertima bendova koji su pažljivo odabrani i prilagođeni karakteru i senzibiltetu manifestacije. Zvuci
read more

Promocija Vinskog maratona na Belgrade Business Run trci u Beogradu

June 26, 2017

Na drugoj po redu trci Belgrade Business Run, održanoj 22. juna u organizaciji Belgrade Running Cluba i sajta Trčanje.rs, Vinski maraton organizovao je promociju na kojoj se predstavio trkačima i trkačicama.

Iako je temperatura vazduha bila 37˚C, trka je protekla u fantastičnoj atmosferi! Na užarenom asfaltu duž Savske promenade na
read more

Vinski Maraton - Palić, Subotica