May 13, 2016

Maratonska vinska zabava

 

MARATONSKA VINSKA ZABAVA

Vinski maraton je pre svega manifestacija u veselom karnevalskom duhu. U tom smislu posetioce očekuje veliki broj zabavnih dešavanja.

KONCERTI

Tokom celog dana u Muzičkom paviljonu, ispred Velike terase (start i cilj trke) biće organizovani koncerti. Brzi ritmovi će podići atmosferu za trčanje, ali i za uživanje u vinu.

ZABAVNE TRKE

Takmičenja koja će izazvati puno smeha za učesnike i publiku. U vinskom i sportskom duhu učesnici će se takmičiti u guranju vinskog bureta ili će pokušati da trče što brže sa punom vinskom čašom. Prijave za učešće biće organizovane na dan manifestacije, a pobednike očekuju vinske nagrade.

VINSKI BRODIĆ

Iako mešanje vina i vode ne preporučujemo, u ovoj kombinaciji ćete sigurno uživati. Vožnja brodićem po Palićkom jezeru nezaboravno je iskustvo, a na Vinskom brodiću uživanje će biti obogaćeno degustacijom vrhunskog vina i savetima somelijera.

Vožnja vinskim brodićem traje 30 minuta. Polasci su ispred Ženskog štranda na svaki sat. Više informacija i karte za vožnju potražite u Info centru manifestacije.

VINSKA OAZA

Svi učesnici trka i posetioci mogu uživati u vinu i van trkačkih staza i Degustacione zone. Na otvorenom šanku služiće se vrhunska vina vinarija učesnica po promotivnim cenama. Pored vina služiće se kafa, voda i sokovi. U parku ispred Velike terase biće postavljeni stolovi i klupe, tako da svi posetioci mogu uživati u muzici i prelepom ambijentu uz vrhunska vina i osvežavajuće napitke.

PALIĆKE ČARDE I SALAŠI

Kada sunce zađe iznad Palićkog jezera i temperatura se spusti, zabavu premeštamo u lokalne čarde i salaše. Specijalni popusti, ponude i zabavni program uz tamburaše očekuju vas u čardi Kapetanski rit, Ribljoj čardi, Majkinom slašu, Jelen salašu…

 

Category:
Vinski Maraton - Palić, Subotica