May 13, 2016

Maratonska vinska zabava

 

MARATONSKA VINSKA ZABAVA

Vinski maraton je pre svega manifestacija u veselom karnevalskom duhu. U tom smislu posetioce očekuje veliki broj zabavnih dešavanja.

KONCERTI

Tokom celog dana u Muzičkom paviljonu, ispred Velike terase (start i cilj trke) biće organizovan koncert. Brzi ritmovi će podići atmosferu za trčanje, ali i za uživanje u vinu.

ZABAVNE TRKE

Takmičenja koja će izazvati puno smeha za učesnike i publiku. U vinskom i sportskom duhu učesnici će se takmičiti u guranju vinskog bureta ili će pokušati da trče što brže sa punom vinskom čašom. Prijave za učešće biće organizovane na dan manifestacije.

VINSKI BRODIĆ

Iako mešanje vina i vode ne preporučujemo, u ovoj kombinaciji ćete sigurno uživati. Vožnja brodićem po Palićkom jezeru nezaboravno je iskustvo, a na Vinskom brodiću uživanje će biti obogaćeno degustacijom vrhunskog vina. Polasci su ispred Ženskog štranda, a više informacija i karte za vožnju potražite u Info centru manifestacije.

VINSKA OAZA

Svi učesnici trka i posetioci mogu uživati u vinu i van trkačkih staza. U parku ispred Velike terase biće postavljena Piknik zona, tako da svi posetioci mogu uživati u muzici i prelepom ambijentu uz vrhunska vina i osvežavajuće napitke.

PALIĆKE ČARDE I SALAŠI

Kada sunce zađe iznad Palićkog jezera zabava se nastavlja u lokalnim čardama i salašima uz bačke specijalitete i tamburaše.

 

Category:
Vinski Maraton - Palić, Subotica