April 10, 2016

Vinska trka uživanja

Vinska trka uživanja pružiće vam puno zabave i uživanja, ali zbog specifičnosti terena i vinskih degustacija, predstavljaće slatki izazov i za najspremnije trkače!

Namenjena je profesionalnim sportistima i rekreativcima, ali i šetačima i ljubiteljima prirode, vina i dobre zabave. Trka je zabavnog, ali i takmičarskog karaktera, a ispijeni litri vina podjednako su važni kao i pretrčani kilometri.

Staza Vinske trke uživanja duga je 9 kilometara i prolazi pored jezera Palić, Krvavog jezera i kroz okolne vinograde i vinarije. Učesnike očekuje šest zabavnih okrepnih stanica sa muzikom, vinom, voćem, vodom i ukusnim zalogajima. Trka predstavlja pravi trkački i gastronomski užitak!

Ono što ovu trku čini još zabavnijom je kostimiranje učesnika. Najbolji kostimi biće nagrađeni, a svi će doprineti karnevalskoj atmosferi manifestacije.

Preuzimanje startnih paketa biće organizovano dan pre trke, u petak 17. septembra od 18 do 21h, kao i na dan trke, u subotu 18. septembra od 8 do 10h u Sportskoj zoni na Velikoj terasi. U istim terminima biće moguće i kupiti startni paket, za one koji to nisu učinili ranije.

Start Vinske trke uživanja je u subotu 18. septembra u 11h kod Velike terase u centru Palića (koordinate: 46.098715, 19.758606).

Prijava za Vinsku trku uživanja je OVDE.

Category:
Vinski Maraton - Palić, Subotica