April 10, 2016

Vinska trka

Vinska trka pružiće vam puno zabave i uživanja, ali zbog specifičnosti terena i vinskih degustacija, predstavlja slatki izazov i za najspremnije trkače. Namenjena je i profesionalnim sportistima i rekreativcima, uz naglasak na dobrom provodu učesnika.

Staza Vinske trke je dužine 18 km i prolazi kroz slikovite predele jezera Palić i okoline, kroz vinograde, pored vinarija, salaša… Na okrepnim stanicama vas pored vode i voća očekuju vrhunska vina i ukusni zalogaji. Trka predstavlja pravi trkački i gastronomski užitak!

Ono što ovu trku čini još zabavnijom je kostimiranje učesnika. Najbolji kostimi biće nagrađeni, a svi će doprineti karnevalskoj atmosferi manifestacije.

One koji se baš žure i potrude se da stazu pretrče u što kraćem roku, vino i ručak sačekaće u Sportskoj zoni, kao i puno zabavnog sadržaja, vinske ture i radionice u Degustacionoj zoni.

Sve što treba da uradite je da odaberete neki od startnih paketa i prijavite se.

Preuzimanje startnih paketa biće organizovano dan pre trke, u petak 18. septembra od 18 do 21h, kao i na dan trke, u subotu 19. septembra od 8 do 10h u Sportskoj zoni na Velikoj terasi. U istim terminima biće moguće i kupiti startni paket, za one koji to nisu učinili ranije.

Start i cilj nalaze se ispred Velike terase (koordinate: 46.098715, 19.758606).

Prijava za Vinsku trku OVDE.

Category:
Vinski Maraton - Palić, Subotica