April 8, 2019

Wine Garden u Botaničkoj bašti 15. i 16. juna

Ove godine polovinu juna u Beogradu obeležiće Wine Garden, nova manifestacija, koja će se održati u prelepom ambijentu Botaničke bašte, jednom od najlepših prostora šireg centra grada. Botanička bašta će po prvi put otvoriti svoja vrata za održavanje jednog ovako atraktivnog događaja.
U skladu sa okruženjem i atmosferom koju pruža ova divna zelena oaza, Wine Garden tokom vikenda 15. i 16. juna donosi u srce Beograda karnevalski duh palićkog Vinskog maratona, koncerte, vrhunska vina, probrane sireve, vinske radionice, trke u kotrljanju buradi i još pregršt dobre zabave uz muziku i gastronomske specijalitete.
Vrata Botaničke bašte biće otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa, kada će biti u prilici da uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte biće izložena vrhunska vina, koja će posetioci moći besplatno da degustiraju do 19h. Takođe će se služiti probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana biće organizovane i interesantne vinske radionice, filmske promocije i još puno zabavnih sadržaja, koji će učiniti da popodneva proteknu u sjajnom raspoloženju i provodu.
Pored dnevnih programa obe večeri biće začinjene i odličnim koncertima koji će se savršeno uklopiti u ambijent i atmosferu. Nakon mnogobrojnih nastupa u Srbiji i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova „Cafe“ i „Dubine“, u subotu 15. juna od 20h koncert će održati Lena Kovačević. Lena će to veče pretvoriti u fantastični muzički ugođaj, jer će pored svojih, pevati i hitove domaće i svetske muzičke scene. „Dragi prijatelji, dobrodošli na rajsko ostrvo u srcu grada, gde vas čeka fantastična atmosfera i raznovrstan muzički repertoar koji vas neće ostaviti ravnodušnim!“ poručuje Lena.
A u nedelju 16. juna, takođe od 20h, koncert će održati sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a njegov pečat su truba i duvački instrumenti. „Nastupi u Beogradu su za mene uvek nešto posebno! Ovde je sve počelo i ovde živim! Trudim se da, kada nastupam u Beogradu, to bude neki lep povod i razlog za druženje. Nisam ni sanjao da ću dobiti priliku da nastupim u ambijentu Botaničke bašte! Zato se posebno radujem i sa nestrpljenjem iščekujem da podelim svoju muziku sa publikom na Wine Gardenu u ovom unikatnom ambijentu“ rekao je Marko.
Prodaja karata preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstix počinje 8. aprila, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Moguć je izlazak i povratak uz narukvicu koja se dobija na ulazu. Zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora, broj karata je limitiran! Više informacija se može pronaći na sajtu www.winegarden.rs i fb stranici winegardenbelgrade.

 

 

 

 

 

 

 

Category: Uncategorized

Vinski Maraton - Palić, Subotica