June 6, 2019

WINE GARDEN – promocija Vinskog maratona u Beogradu

Za vikend, 15. i 16. juna, u Botaničkoj bašti u Beogradu održaće se promocija našeg Vinskog maratona i generalno turističke destinacije Palić.

Vrata Botaničke bašte biće otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa, kada će biti u prilici da uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte biće izložena vrhunska vina, koja će posetioci moći besplatno da degustiraju do 19h. Takođe će se služiti probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana biće organizovane i interesantne vinske radionice, filmske projekcije, trke u kotrljanju buradi i još puno zabavnih sadržaja, koji će učiniti da popodneva proteknu u sjajnom raspoloženju i provodu.

Pored dnevnih programa obe večeri biće začinjene i odličnim koncertima koji će se savršeno uklopiti u ambijent i atmosferu.

Nakon mnogobrojnih nastupa u Srbiji i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova „Cafe“ i „Dubine“, u subotu 15. juna od 20h koncert će održati Lena Kovačević. Lena će to veče pretvoriti u fantastični muzički ugođaj, jer će pored svojih, pevati i hitove domaće i svetske muzičke scene.

Isto veče od 19h nastupiće bend Bricks and Cans. Osnovani su krajem 2013. godine, a sviraju obrade rock ‘n’ roll hitova pretežno s kraja 50ih i početka 60ih godina. Svirali su na mnogim događajima i festivalima kao što su čuveni Nisville, zatim Velika Beogradska Igranka na Kalemegdanu, proslava 50. rođendana Doma Omladine , 50 godina Rock-a na Vračaru, Velika Rock’ n’ Roll Igranka u Božidarcu, Vinski maraton, Beer Garden, kao i u klubovima naše prestonice.

U nedelju 16. juna od 20h, koncert će održati sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a njegov pečat su truba i duvački instrumenti.

Isto u nedelju, ali od 19h nastupiće mlada pijanistkinja i kantautorka Katarina Pejak. Inspirisana umetnicima kao što su Tom Vejts, Besi Smit, Nora Džouns i Otis Spen, počela je da piše pesme, a u kasnijim tinejdž godinama i da nastupa u klubovima. 2014. godine diplomirala je na Berklee muzičkoj akademiji u Bostonu (SAD). U Srbiji je izdala tri albuma: „Perfume and Luck“ (2010.), „First Hand Stories“ (2012.) i „Old, New, Borrowed and Blues“ (2016.).

Ulaznice za prvi Wine Garden mogu se kupiti preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstix, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Moguć je izlazak i povratak uz narukvicu koja se dobija na ulazu. Zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora, broj karata je ograničen.

U toku trajanja Wine Gardena, cene kotizacija za Vinski maraton biće snižene, a uplata će moći da se izvrši na našem štandu.

Promo cene paketa na Wine Gardenu:

Vinska trka – Osnovni start paket                  1600rsd

Vinska trka – Degustacioni start paket        2600rsd

Trka uživanja – Osnovni start paket                800rsd

Trka uživanja – Degustacioni start paket    1800rsd

Dođite da se zajedno provedemo i pripremimo za Vinski maraton, koji je zakazan za 21. septembar na Paliću!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Category: Uncategorized

Vinski Maraton - Palić, Subotica