June 26, 2017

Promocija Vinskog maratona na Belgrade Business Run trci u Beogradu

Na drugoj po redu trci Belgrade Business Run, održanoj 22. juna u organizaciji Belgrade Running Cluba i sajta Trčanje.rs, Vinski maraton organizovao je promociju na kojoj se predstavio trkačima i trkačicama.

Iako je temperatura vazduha bila 37˚C, trka je protekla u fantastičnoj atmosferi! Na užarenom asfaltu duž Savske promenade na cilj su stigla 782 takmičara iz 255 timova iz 124 kompanije. Timski su istrčali 5km, a onda se uz osveženje i klopu družili do kasno u noć uz sjajan koncert benda Euterpa.

       

Najbrži u muškoj konkurenciji sa vremenom 16:49  bio je Kristijan Stošić iz tima Marinci, koji je pobedio i prošle godine. Od dama najbrža je bila Milica Marović iz ASW reprezentacije, koja je 5km istrčala za 21:29.

   

U nagradnoj tomboli „Okači vizitku“ voditeljka je vezanih očiju odabrala dva srećna dobitnika Degustacionog paketa za Vinski maraton, koji se održava 23. septembra na Paliću, kao i dobitnike vaučera Runaway travela, koji su odlučili da ih iskoriste takođe za put na Vinski maraton.

Dobitnice Degustacionog paketa za Vinski maraton su Dušica Glišić i Dragana Nikolić.

 

Category: Uncategorized

Vinski Maraton - Palić, Subotica